Počitniški tabori za otroke

6 dnevni tabori jahanja in dela s konji. Otroci prispejo v nedeljo popoldne in se vračajo domov v petek zvečer. Poleg osnov jahanja se otroci naučijo tudi dela s konji, dela v hlevu in skrbi za jahalno opremo. Tako se na lep in njim zanimiv način učijo redu, pridobivajo delavne navade in pridobivajo odnos do materialnih stvari. Konji so živali, ki se v vsakodnevni rutini počutijo najbolj varno, zato mora biti zanje ob istem času na enak način poskrbljeno. Otroci tako poleg negovanja in jahanja konjev, le-te tudi zgodaj zjutraj hranijo, jim čistijo bokse ter poskrbijo za lep in urejen hlev.

Tabori vključujejo tudi uro angleščine na dan ter nekaj ustvarjalnih delavnic. Ves dodaten program ima na nek način zvezo s konji. Med poletnimi počitnicami eno popoldne otroke odpeljemo na kopanje v naravno kopališče v Idrijsko Belo.

Do šest otrok lahko spi v apartmaju – hišici poleg hleva, v primeru, da se prijavi več otrok pa je spanje organizirano nekaj minut vožnje stran. Na željo otrok lahko eno noč prespijo tudi na seniku. Na kosilo hodijo v bližnjo gostilno.